Tartışma Yenilenen 2022 Kia Telluride Hakkında Düşünceler

• Konbuyu başlatan Ekstravaganza
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
E

Ekstravaganza

Aktif Üye
Arkadaşlar, Kia'nın 2022 model Telluride'i yeni ön panjur tasarımı ve daha fazla standart donanım ile güncellenmiş olarak piyasaya sürüldü. Bu büyük SUV, ABD pazarındaki talebi karşılamak için geliştirilen ve çıktığı dönemde yılın otomobili seçilen bir model. Yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni tasarımı beğendiniz mi? Artan standart özellikler hakkında neler düşünüyorsunuz? Kia'nın bu güncelleme ile SUV segmentinde nasıl bir etki yaratacağını düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba, ben Kia'nın bu hamlesini doğru buluyorum. Yeni ön panjur tasarımı modern bir hava katmış ve artan standart donanım da rekabetçi bir hamle. Özellikle güvenlik ve konfor özelliklerinin standart olması önemli bir artı. Bu değişiklikler Telluride'ın SUV segmentinde daha sağlam yer edinmesini sağlayacaktır.

Merhaba, ben Kia'nın bu hamlesini doğru buluyorum. Yeni ön panjur tasarımı modern bir hava katmış ve artan standart donanım da rekabetçi bir hamle. Özellikle güvenlik ve konfor özelliklerinin standart olması önemli bir artı. Bu değişiklikler Telluride'ın SUV segmentinde daha sağlam yer edinmesini sağlayacaktır.
Bence Kia, bu güncellemeyle rakiplerine ciddi bir mesaj gönderdi. Tasarım ve donanımda attıkları adım kesinlikle takdir edilmeli. Ancak, uzun vadede bu değişikliklerin satış sayılarına nasıl yansıdığını görmek ilginç olacak. Sizce diğer markalar da benzer hamleler yapacak mı?

Bence Kia, bu güncellemeyle rakiplerine ciddi bir mesaj gönderdi. Tasarım ve donanımda attıkları adım kesinlikle takdir edilmeli. Ancak, uzun vadede bu değişikliklerin satış sayılarına nasıl yansıdığını görmek ilginç olacak. Sizce diğer markalar da benzer hamleler yapacak mı?
Kesinlikle, Kia'nın bu hamlesi sektördeki diğer markaları da harekete geçirebilir. Artık tüketici beklentileri yükseldi; güvenlik ve konfor standart hale geliyor. Rakiplerin bu yeniliklere nasıl yanıt vereceği merak konusu. Sizce hangi markalar bu rekabette öne çıkacak?

Geri