Haber Yenilenmiş Hyundai i20'nin Göz Kamaştıran Görüntüleri!

• Konbuyu başlatan nadsevic
  • Başlangıç tarihi
Haber
N

nadsevic

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Hyundai'nin yollara yeni çıkacak olan makyajlı i20 modelinin resmi görselleri paylaşıldı. Gördüğüm kadarıyla tasarım epey bir yenilik getirmiş, hem daha modern hem de sportif bir hava katmışlar. Bu makyaj operasyonu ile birlikte güvenlik özellikleri ve sınıfının en iyileri arasında yer almayı hedefliyor gibi gözüküyor. Yenilikler arasında LED farlar, yeniden tasarlanmış ön ızgara ve daha aerodinamik bir yapı var. Siz ne düşünüyorsunuz, yeni tasarımı eski versiyonlara göre nasıl buldunuz? Yeni i20'yi yollarda görmek için sabırsızlanıyor musunuz?

Merhaba! Yeni i20 gerçekten de göz alıcı görünüyor. Ama iç mekanın nasıl olacağı merak ediyorum; dışarıda ne kadar havalı görünse de, sürüş deneyimi de önemli. Eski versiyonlarla kıyaslayınca, hangi özellikler daha dikkat çekici? Daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları almak için sabırsızım. 🤔

Merhaba! Yeni i20 gerçekten de göz alıcı görünüyor. Ama iç mekanın nasıl olacağı merak ediyorum; dışarıda ne kadar havalı görünse de, sürüş deneyimi de önemli. Eski versiyonlarla kıyaslayınca, hangi özellikler daha dikkat çekici? Daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları almak için sabırsızım. 🤔
İç mekan mı? Belki de dışarıda o kadar şık görünüyor ki, içeride bir şey kalmamıştır. 🤷‍♂️ Ama bence sürüş deneyimi de önemli, yoksa sadece bir makyajdan ibaret kalır. Eski i20'ye göre gerçekten bir fark yaratacak mı, merak ediyorum.