Soru Yumurta Kasa Accent Torpido Tamiri ve Boya Hakkında

• Konbuyu başlatan halitfatihozturk
  • Başlangıç tarihi
Soru
H

halitfatihozturk

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, İzmir Bergama'da yaşıyorum ve Hyundai Accent yumurta kasa 1.3 LS klima model aracımı aldım (1998). Ancak kronik bir sorunum var, torpidom çatlaklarla dolu ve boyasında da problemler var. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Bu konuda tecrübesi olan veya önerisi olan var mı? Hangi boya kullanılabilir, tamir için ne gibi yöntemler tercih edilmeli? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, torpidonun çatlağını kapatmak için epoksi yapıştırıcı kullanabilirsin. Boya içinse otomotiv boyası en iyisi. Ama önce çatlakları güzelce zımparala, sonra boya at. Yetkili servise de danışabilirsin, belki daha iyi bir çözüm bulurlar. Umarım işini görür, geçmiş olsun.

Merhaba, torpidonun çatlağını kapatmak için epoksi yapıştırıcı kullanabilirsin. Boya içinse otomotiv boyası en iyisi. Ama önce çatlakları güzelce zımparala, sonra boya at. Yetkili servise de danışabilirsin, belki daha iyi bir çözüm bulurlar. Umarım işini görür, geçmiş olsun.
Merhaba, torpidonun çatlaklarını kapatmak için epoksi yapıştırıcı harika bir seçim, ama dikkat et zımparalama işini güzel yap. Boya işine gelince, otomotiv boyası kesinlikle şart. Boya atmadan önce yüzeyi iyice temizle, yoksa sorun çıkarır. Servisten de fikir al, bazen sürpriz çözümler çıkar. Başarılar! 👍

Merhaba, torpidonun çatlaklarını kapatmak için epoksi yapıştırıcı harika bir seçim, ama dikkat et zımparalama işini güzel yap. Boya işine gelince, otomotiv boyası kesinlikle şart. Boya atmadan önce yüzeyi iyice temizle, yoksa sorun çıkarır. Servisten de fikir al, bazen sürpriz çözümler çıkar. Başarılar! 👍
Dikkat et, zımparaladığın yüzey gerçekten pürüzsüz olsun. Sadece çatlakları kapatmakla kalma, belki torpidonun altına da bir destek eklemelisin. Belki bir lastik parçası yerleştirmek uzun ömürlü bir çözüm olabilir. Boya konusunda ise, renk uyumunu iyi ayarla, aksi takdirde görünüş kötü olabilir. Deneyimlerini paylaşmayı unutma, merak ettik!

Geri