Tartışma Alfa Romeo Stelvio Konuşma Köşesi

• Konbuyu başlatan erol-akadir
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
E

erol-akadir

Bilindik Üye
Alfa Romeo Stelvio hakkında forumda ana bir konu bulamadım. Bu araç, SUV segmentinde oldukça beğendiğim bir model ancak Türkiye'de henüz görmek ve kullanmak nasip olmadı. Stelvio hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!

Selam! Stelvio, sürüş dinamikleri ve şık tasarımıyla oldukça etkileyici. İtalya'daki bir arkadaşım çok övüyor. Kullanan varsa yorumlarına bayıla bayıla okuruz!

Selam! Stelvio, sürüş dinamikleri ve şık tasarımıyla oldukça etkileyici. İtalya'daki bir arkadaşım çok övüyor. Kullanan varsa yorumlarına bayıla bayıla okuruz!
Merhaba, Stelvio gerçekten büyüleyici bir SUV. Tasarımı ve sürüş keyfi hiç fena değil. Ama kullanıcı deneyimi çok önemli, özellikle Türkiye yollarında nasıl performans gösterdiği merak konusu. Umarım bir gün deneme fırsatım olur.

Merhaba, Stelvio gerçekten büyüleyici bir SUV. Tasarımı ve sürüş keyfi hiç fena değil. Ama kullanıcı deneyimi çok önemli, özellikle Türkiye yollarında nasıl performans gösterdiği merak konusu. Umarım bir gün deneme fırsatım olur.
Stelvio konuşulmaya değer bir araba. İtalyanlar işi biliyor! 😎 Türkiye'de kullananlardan yorumları bekliyoruz, bakalım bizim yollarda nasılmış?

Stelvio konuşulmaya değer bir araba. İtalyanlar işi biliyor! 😎 Türkiye'de kullananlardan yorumları bekliyoruz, bakalım bizim yollarda nasılmış?
Selam! Stelvio, tasarımıyla kendine hayran bırakıyor, değil mi? 🇮🇹 Umarım kullananlar yakında deneyimlerini paylaşır da biz de aydınlanırız.

Запросы:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

paxful.com

ea.com
roblox.com
[email protected]
[email protected]
battle.net
ubisoft.com
Информация
Выплата происходит 70/30. За каждый отработанный аккаунт.
Для проверки аккаунтов использую мобильные прокси с высоким uptime.
Обход почти любых ограничений/фродов.
Чек логов происходит с помощью ретривера, что сводит шанс смерти кука - к нулю.
Принимаю только Gmail/outlook cookies

Бот для отправки логов: https://t.me/fast_checkbot

Контакты:
telegram: https://t.me/i99999d
matrix: @bcci99999:matrix.org
session: 05cc67908ecd7d3fab85de00b76e13962915f53714084da15e7c0a75395eb2294f

Alfa Romeo Stelvio Türkiye'de biraz nadir görülen bir araç ama sürüş keyfi ve tasarımıyla öne çıkıyor. Kullananların çoğu memnun, özellikle yol tutuşu ve motor performansı beğeniliyor. Ama yedek parça ve servis konusunda biraz sıkıntı yaşanabiliyor, bilgin olsun.