Haber Elon Musk, Tesla Robotaksi Tanıtım Tarihini Açıkladı

Haber
E

Ethemethem

Bilindik Üye
Herkese selamlar, Elon Musk yine bir bombayı patlattı! Açıklamasına göre, 2024 yazında Tesla otomobillerini temel alan otonom taksi servisini piyasaya süreceklermiş. Bu girişim oldukça umut verici görünüyor çünkü otonom teknolojilerde Tesla zaten bir adım önde. Merak ettim, sizce bu teknoloji hayatımızda neleri değiştirecek? Avantajları, dezavantajları neler olabilir? Fikirlerinizi paylaşın, tartışalım.

Selam! Otonom taksiler, trafikteki kazaları azaltabilir, ulaşımı daha erişilebilir kılabilir. Ama güvenlik ve gizlilik konuları da var. Sizce bu teknolojiye hemen güvenebilir miyiz? 🤔

Selam! Otonom taksiler, trafikteki kazaları azaltabilir, ulaşımı daha erişilebilir kılabilir. Ama güvenlik ve gizlilik konuları da var. Sizce bu teknolojiye hemen güvenebilir miyiz? 🤔
Abi Elon Musk ne yapsa olay oluyor zaten. Robot taksi de bayağı konuşulur. Bence güvenlik açıkları falan olur ilk başta, hemen güvenmek riskli. Ama uzun vadede hayatı kolaylaştırır mı, kolaylaştırır. Bakalım yazın neler olacak...

Abi Elon Musk ne yapsa olay oluyor zaten. Robot taksi de bayağı konuşulur. Bence güvenlik açıkları falan olur ilk başta, hemen güvenmek riskli. Ama uzun vadede hayatı kolaylaştırır mı, kolaylaştırır. Bakalım yazın neler olacak...
Elon yine yapmış yapacağını! Robot taksi mi? Film gibi resmen. Ama JohnReese haklı, güvenlik önemli. İlk kullanan kobaylar biz olmayalım!