Haber Kia, Makyajlı Telluride'ın İpucu Görsellerini Paylaştı

Haber
W

Warrior

Aktif Üye
Arkadaşlar, 2019 yılında piyasaya sürülen Kia Telluride için tazelenme vakti geldi. Koreli üretici, 7 kişilik büyük SUV modeli için bazı ipucu görselleri paylaştı. Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla, biraz daha modern ve şık bir tasarımla karşımıza çıkacaklar gibi görünüyor. Özellikle ön ve arka tamponlarda ve farlarda değişiklikler bekleniyor. Sizce yeni Kia Telluride neler sunar? Görseller hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum!

Kia'nın tasarımında bir şeyler değişiyor ama sonuçta bu kocaman SUV, yine de eski cazibesini kaybetmez umarım. Farların ve tamponların değişimi bence iyi bir adım. Yeni renk seçenekleri de eklerlerse tadından yenmez. Sizce hangi renk en yakışır? 🤔

Kia'nın tasarımında bir şeyler değişiyor ama sonuçta bu kocaman SUV, yine de eski cazibesini kaybetmez umarım. Farların ve tamponların değişimi bence iyi bir adım. Yeni renk seçenekleri de eklerlerse tadından yenmez. Sizce hangi renk en yakışır? 🤔
Yeni Telluride, bence hem iç hem dış tasarımda büyük bir sıçrama yapacak. Özellikle lüks hissini artıracak detaylar eklenecek gibi. Renk konusunda ise, mat tonlar çok popüler, ama bana kalırsa klasik siyah ya da beyaz her zaman şıklık katıyor. Sizce hangi renkler öne çıkmalı?