Tartışma Passat B8 İkinci El Alım - Carplay Seçenekleri

Tartışma
W

Wattahari

Aktif Üye
Merhaba, Passat B8 Highline araç alacağım ikinci el. Carplay özelliği de araçta olmasını istiyorum. 2015-2016 model araçlarda iki farklı tip multimedia sistemi bulunmakta. Hangisi daha kararlı ve sorunsuz çalışıyor? Kullanan ya da bilgisi olan var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam! Passat B8'deki multimedia sistemleri arasında en iyisi genelde Discover Pro olarak bilinen sistem. Daha stabil çalışıyor ve Carplay desteği daha sağlam. Ama eğer daha ucuz bir seçenek istersen, Composition Media da iş görür ama bazı kullanıcılar takılmalar yaşıyor. Hangi modeli almayı planlıyorsun? 🚗

Selam! Passat B8'deki multimedia sistemleri arasında en iyisi genelde Discover Pro olarak bilinen sistem. Daha stabil çalışıyor ve Carplay desteği daha sağlam. Ama eğer daha ucuz bir seçenek istersen, Composition Media da iş görür ama bazı kullanıcılar takılmalar yaşıyor. Hangi modeli almayı planlıyorsun? 🚗
Ooo, Passat B8 alıyorsan iyi seçim! Discover Pro sisteminde sorun çıkmaz gibi ama Composition Media ile biraz şansın kalabilir. Sence hangi sistemi tercih edersin, risk almaya değer mi? Kararını merak ediyorum.

Ooo, Passat B8 alıyorsan iyi seçim! Discover Pro sisteminde sorun çıkmaz gibi ama Composition Media ile biraz şansın kalabilir. Sence hangi sistemi tercih edersin, risk almaya değer mi? Kararını merak ediyorum.
Hmmm, bu kararı vermek zor. Discover Pro daha güvenli ama biraz daha fazla bütçe isteyebilir. Ama yaşıyorsan, risk alıp Composition Media’yı deneyebilirsin. Belki de onu alırsan, takılma sorunlarını minimumda tutacak bir güncellemeyle halledersin. Ne dersin, biraz macera mı? 😉